sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Moikkista moi!

Tammikuu on jo kohta ohitettu. Nopeasti on alkuvuosi lähtenyt käyntiin iloisilla mielin. :) Käsityöpuolella palmikkosukat etenee hitaasti, mutta varmasti. Uusia ideoitakin olisi mielessä,jos ja kun vain saisi ne vielä aikaan. Vanhoja ideoitakin muhii paljon kuitenkin mielessä. Kevät tuo tullessaan niitä kuitenkin vielä rutkasti lisää. Aurinkoa on saanut ihastella jo yllättävän monta päivää, hiihtoladuille tekee mieli nyt kun vihdoin sairasteluista on päästy eroon.Ja tulppaanit ovat saapuneet kauppoihin!
Aikaa tulee nykyään vietettyä kotona harvinaisen vähän, kun mieli ja sydän vetää jonnekkin muualle päivittäin. Siksi ehkä projektitkin jurraa paikallaan, ainiin ystävänpäiväkortti-ideasta piti lisäillä teille kuvia, mutta kun kameran piuha on tietysti kotona. Mutta kaikki ajallaan, ehkä kuvia niistäkin vielä saatte. :)






Nämä ihanan kirjavat langat saavat mielen ompelukoneen äärelle. Joku päivä kaivan koneen esille ja ompelen jotain kivaa kevääksi.
Tässä vielä pientä mainontaa Lauran kaupasta. Viime kesän juhannusreissulla tuli poikettua Lauran kaupassa Vääksyssä  ja ihastuin kauppaan täysin. Se on askartelu/sisustusihmisten ihanuuksien ihmemaa. :) Sieltä löytäää kaikkea kivaa liiankin paljon. Pitsejä, koreja, henkareita, lankaa, purkkeja, sydämiä......








Tällaista tällä kertaa,menempä tästä jatkamaan sukkien kantapään tekoa. Jospa niistäkin saisin lisäiltyä kuvia kohtapuoliin. :)

                                                           Terkuin: Hanna

















sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kukkuu blogikansa.

Tässä haluan esitellä teille tämänhetkisen ikuisuusprojektin. Ostin jo ennen joulua facebookin kirpputorin kautta kaksi tällaista punasävyistä koria. Painavat todella paljon ja kannet tuli tietysti mukana. Paljon on ideoita korien suhteen.









Olen maalannut korit jo muistaakseni kolmesti valkoisella maalilla ja siltin joistakin kohtia korit ovat vielä jännän vaalenpunaisen/oranssinsävyisiä. Malttia lisää ja suti heilumaan... Kyllä tämäkin projekti tästä vielä pian valmistuu.  Valkoista maalia kotona kun on aina valmiina odottamassa. Näistä toisesta voisi ehkä tulla hyvin kenkäkori, sinne mahtuu iso kasa kenkiä, tosin sellaisia joita voi kasata päällekkäin. :)
Ainiin, näin lauantaina jo pilkahduksen auringosta!! :)  Odotan että parannun kunnolla tästä flunssasta ja pääsen pitkästä aikaa hiihtämään. Uudet zumba/salikengätkin pääsevät kokeiluun heti kun olo on taas normaali. Sitä odotellessa. :) Kotona oleilu on jostakin syystä jäänyt kovin vähiin ja tuntuu että ei ne keskeneräiset projektit siellä itsekseen valmistu, ei ressiä, näin on hyvä ja se on tärkeintä. ;)

                                          Innokasta uutta viikkoa odotellessa: Hanna

maanantai 7. tammikuuta 2013

Onnellisuudesta

On aikoja jolloin on äärimmäisen helppoa olla onnellinen. Tänään tai oikeastaan jo pidemmän aikaa olen saanut olla hymy korvissa.  Elämä tuntuu olevan kivasti raiteillaan. Vaikkakin vuorokaudessa on edelleen liian vähän tunteja olen koittanut annetut tunnit käyttää kaikinpuolin järkevästi.
Odotan ihan innoissani jo kevättä, pirteitä värejä, kukkia, aurinkoa. :)



Käsityöpuolella on ollut vähän hiljaiseloa, tai ei oikeastaan hiljaiseloa vaan hitaasti valmistuvia töitä. Villasukkaa kudon kyllä jokapäivä, eihän ilman käsillä tekemistä voi elää. :) Se on vähän sama kun syödä ja liikkua pitää jotta hengissä pysyy, ni tämän voi laskea ihan samaan kategoriaan. :)


Kevät-aurinko tuo minulle mukanaan entistä pirteämmän olon. Tekee mieli leipoa, tehdä entistä terveellisempää ruokaa, sisustaa,maalata, olla ulkona ja kokea ja näkeä kaikki se uuden alku mitä kevät tuo tullessaan. Sitä valonpilkahdusta odotellessa on hyvä istua vielä villasukat jalassa takan edessä ja kutoa sukkaa... :)

                                                               Hanna