tiistai 30. lokakuuta 2012

Ohhoh.

Niin siinä sitten kävi että kansa äänesti minut Pöytyän valtuustoon. Kiitos siitä edelleen niille kaikille 41 ihmiselle. :) Jos joku kysyisi että: Miltä nyt tuntuu? Niin osaisin vastata sen verran että jännityneenä ja mielenkiinnolla odotetaan tulevia haasteita.



Vaalien jälkeisessä huumassa on ehditty jo lyhentää tädin muutamat housut ja ostaa suurimman osan joululahjoista, niistä ei siis tänä vuonna voi syntyä minkäänlaista stressiä. :) Ideoita pyörii mielessä taas pilvin pimein, mutta eiköhän niitäkin tästä ehdi taas alkaa toteuttaa. Liikuttu on samaan tapaan kuin aikaisemminkin ja urheilemaan on todella päästävä edelleenkin lähes päivittäin jotta kroppa ja pää pysyy kasassa. :D   Tällainen pikainen postaus tällä kertaa...

                                          <3: Hanna

lauantai 20. lokakuuta 2012

Reipas lauantai.

Aamulla suuntana oli vaalikahvila, siellä näin kuntalaisia, muita ehdokkaita ja kansanedustajia. Mukavaa rupattelua ihmisten kanssa. :) Viimeinen reipashenkinen viikko vierähtää kohta vaalien osalta käyntiin, tiedossa ainakin kotikäyntejä ihmisten luona.
 Kotiin päästessä raivasin vaatehuonetta, kunnon joka syksyinen inventaario oli taas paikallaan. Miten yhdellä ihmisellä voi olla niin paljon tavaraa? Miten yhdellä ihmisellä voi olla niin paljon keskeneräisiä käsitöitä? Onko muillakin samaa ongelmaa? :) Tulihan siinä sitten käytyä vielä vaatekaapitkin läpi ja löytyi vaatteita jotka saavat uuden elämän jossakin muualla...
Valokuville löysin Ikeasta kivan kansion, valkoisia tyhjiä sivuja joihin helppo sommitella Venäjän- ja Turkinreissuilta ottamat kuvat, sitäkin urakkaa siis tiedossa. Mukavaa sellaista. :)

                                             Tässä vähän syksyisiä tunnelmia kodistani.






Valokuvakehys odottelee korissa uutta inspiraatiota. :)



Sukkatehtailua uusille pienille ihmeille. :) Tällä hetkellä työnalla pienenpienet siniväsyiset sukat. 



                                  Joulukorttipajaa tässä vielä iltasella, jonkinverran niitä odottaa jo valmiina. Ihanaa kun saa virittäytyä kohta jo joulun tunnelmiin. Viime jouluna en malttanut käyttää yhtään punaista väriä sisustuksessa, koska sain siitä jokunen vuosi sitten yliannostuksen, punainen oli lempivärini ja käytin sitä ympärivuotisesti... Nyt punainen tuntuu taas niin ihanan jouluiselta.

                                                          Raikasta syksyä koteihin!   - Hanna-     

maanantai 15. lokakuuta 2012

Moikka pitkästä aikaa blogikansa!

Nyt ollaan asialla ihan uutena ihmisenä. :) Viikko vierähti nopeasti Turkin lämpimässä auringossa. Parhaimmillaan mittari näytti +44 astetta!  Siellä sai mieli ja silmä levätä kaiken syksyisen kiireen keskellä. Super-rentouttava loma oli juuri paikallaan.

                                          Tässä kuvaa hotellimme Club Green Valleyn altaalta.

                                                  Siivoojien taiteiluja loman puolivälissä. :)

   Välimeren helmen aaltojen liplatuksessa olisi voinut viettää pidemmänkin loman.

                            Jeeppisafarilla hurjasteltiin loman ainoana pilvisenä päivänä. :)





                 Kukkia sain meidän jeepin kuljettajalta joka välissä, tässä vasta osa niistä. :D

Icmelerin puolella käytiin yhtenä päivän paikallisella dolmus-bussilla aurinkoa ottamassa. Ja takaisin matka taittui venetaksilla.





                                                          Kulkukissoja kokoontuminen...
Jännä miten tienvarressa saattoi nähdä kasvamassa granaattiomenoita, banaaneja, sitruunoita, viikunoita, mandariineja jne...

Perjantaina haikein mielin lähdimme kotimatkalle kohti Suomea. Ihania ihmisiä jäi sinne meitä kaipailemaan. :) Ja ruoka.. mulla jäi sitä kyllä aika kova ikävä kaiken muun lisäksi. Uudelleen olisin kyllä valmis menemään samaan paikkaan, niin huippuhyvä loma meillä oli! Tästä on hyvä jatkaa syksyä eteenpäin töiden merkeissä, vaalihulinoissa pyörimisellä, liikunnan ilolla ja kädentaidoilla. :)

                                                                        - Hanna-